Klant

hej :D

idag var en riktig kort dag, jag vakna kl1 för att min mamma tkr jag sover för länge, sen läser jag mina morgon sms, ett av dem var från katra som säger att jag måste möta upp henne om 30min?!?!?!
ja hur ska det gå till,  jag typ vakna nyligen. men ah då sa hon att hon möter upp mig dvs hon skulle kma hem till mig, men det vart inte av.
 ist skulle hon på tåget som jag satt i, när jag var i Rågsveds T-bana träffa jag på Tiam, det var länge sen man såg han. han stog och kritisera min kläder, haha sen träffa jag Brook, och han har jag inte sätt på flera månader haha medans jag satt och prata med hnm träffa vi på Kobbe, så vi tre satt i t-banan tsm det var länge sen vi alla hade sätts, sen kom katra på vårt tåg, vi skulle till Medborgaplatsen, men vi var för lata och gå av så vi gick av i Hötorget där vi träffa på Hodan och hennes kompisar. ja Hodan är en lite glädjespridare.
så jag och katra tar tåget tillbaka till medborgaplatsen. vi möter upp Fjant där sedan gick vi till Moskén där vi hade en Syster träff, vi satt och prata om Palestina och dens historia. sedan skulle katra lämna tillbaka en tröja som hon köpte igår när vi var i stan.
ah sen kolla vi in rätt många affärer, och vi campa en stunnd i Monki, men sedan skulle jag hem för att möta Mamma, men det blev inte av, för att jag hade ett Hinder (om man kan kalla det så) sedan gick vi till vår lilla Camping-plats (burger king) satt där rätt länge som vanligt. sen tog vi tåget hem efter en lång stund.  haha när jag gick av Tåget såg jag min stalker, haha den historian är rätt rolig, den lyder så här

det var en gång då kl var väldigt sen och jag kom hem från min praktik, men jag var ute efter min praktik, jag är en väldig social människa, så jag pratar med allt och alla. men ah det går ut en kille från Oasen i rågsved. han var rätt full och prata med mig, så social som jag är prata jag med han också, han börja bli rätt skum, så jag går vidare, han frågar efter mitt Namn, och så dum som jag är, svara jag Ayan. haha han slutar hela konversationen med, vi syns nån gång, och jag svara "ah det gör vi"
 gissa vad?
jag har sett han typ 28 gånger efter det HAHA
helt skum tydligen bor han inte långt bort ifrån mig, så jag ser han rätt ofta, skiit skumm människa, när man kollar på han så skriiker det IMPOOORT om hnm, han tror typ att vi är kompisar eller ngt, HAHA,

jag måste värkligen sluta prata med folk som jag inte känner XD,
men ah nu ska jag sitta vid datorn sedan ta en dusch. messá runt lite grand. och imorn får jag inte gå till stan, asså har vart där lite för mkt den senaste tiden. men här får ni en låt som jag bara älskarNow I'm through with you,
Done with you,
So damn fed up with you, over you, I can't believe that I fell
for you There's no words you can say to get me to stay
It's over and done I'm leavin you

Cause I won't be no fool for you no more
Won't be no fool for you no more
I ain't no fool for you no more
I ain't no fool for you no more

Cherish- Fool 4 You

hejdå<3

Kommentarer
Postat av: hodan

hahhaha nayahe glädjespridare aah ? ;)<3

2009-01-04 @ 23:43:25
Postat av: Klant

haha ah du e min lilla glädjespridare<3

2009-01-05 @ 00:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0