Klant, Tisdag

alå lite kort ifrån mig, idag har jag vart på öppethus i Kärrtorp gynm, det var typ skiit roligt där och jag köpte ett par nya adidas skor som är KATTIGAA, men men min bror ska skriva lite i denna blogg idag här har ni min bror Kadar (f 1991) går i Kärrtorp gymn NV2C  för er dumma människor som inte förstår, (natur natur klass 2c)Aja Klantens Storebror här, som ni har kanske märkt så har jag inte lärt min lille syrra "Klant" hur man uppför sig bland "vanligt" folk eller lärt henne lite om vett och etikett. Nu kanske tänker ni "VAH FAN!, värsta broshan någonsin!" men don't blame me its what you call an "impossible mission" hon e ren av för klanting! 

 Ja som sagt Idag var jag tvungen att följa med min syrra(Klant) till min skolas öppet hus, (som jag själv inte ville gå på)  eftersom hon förmodligen inte skulle träffa någon hon känner, gissa vad som hände när vi kom till skolan, Jo vi träffa på HELA hennes gäng som hon hänger med + lite till så känndes det som om det var onödigaste skiiiten någonsin men så tänkte jag " Om jag är fast i min skola kl 19:00 så kan jag göra det bästa av det"

aja då förklarade jag lite om skolan till hennes lilla gäng men det verkade inte som att de var intresserade av natur ;( eller jo en tjej var det förklara typ lite skit om programmet och så samlades en folkmassa runt mig medans jag snackar om skolan sen drog jag och syrran till det jag kallar "Blatte hörnan" typ ställlet där blattarna i skolan samlas, där träffade vi på bara flera som min syrra kände(skojar inte min syrra känner halva sthlm särket -.-) amen så hängde vi där och jag såg ngr jag kände lite här och där till slut stack jag från syran(mobbad att vara med lille syrran i sin egna skola)  och drog till ett gäng som går i 1:an körde biljard och så kom det fler ungar som ville ha information om skolan, skojar inte det blev ganska jobbigt sen ville bara vara vid soffan och chilla men så kom min mentor och gav mig kanske 100 små häften som jag skulle dela ut!
Jag sa nej men då svarade han med ett torrt skämt " Gör det annars sänker jag betygen" är det mycke begärt att få en minut att vila? Inte en chans att jag skulle dela ut papper som folk ändå skulle slänga sekunden de får den, så jag slängde de i papperkorgen.
 
Det var meningen att jag skulle gå till en kör uppvisning som vissa polare var med i men jag kunde inte pga att Aulan var packad med människor så drog tillbacks till Blatte hörnan så träffade jag på Sefer (en polare sedan 10 tbx) han var med en tjej, min första tanke var "Oj Sefer har haaaaffaaat xD" men sen så tveka jag de betede sig som om de var syskon retade varann, bråka ect ect de till och med prata samma språk(albanska)... aa, då frågade jag "Fan e ni syskon lr?!" då fick jag samma svar från båda "Nee fan min morsha skulle aldrig föda en så ful unge!!!!" de två var defentivt de knasigaste och konstigaste personer jag har möt som sagt känt Sefer i en lång tid men aldrig sett han uppföra sig så hyper haha riktigt udda, aja sen kom min syrra igen gissa vad? HON KÄNNER DEN HÄR TJEJEN OCKSÅ!
! hände inte så mycke sedan rullade hemåt med folk som bor Rågsved lyssna på musik på promenaden hemåt, råka sjunga med en låt lite för högt i en tunneln så att det eka folket runt mig trodde jag var sinnessjuk!

Klant här, ja det där var min bror som skrev, leker chook ball men vad ska man göra, jo inget mer en tka synd om han men annars får ni nu se bilden på skorna jag köpte idag som jag vart käääääär i, och en låt som kanske passar in  denna dag.
Thumbnail 


Trying to be rich
Still I'm pledging allegiance
A predicate felon, a ghetto leader
Lending my poetical genius
To whoever may need it
I bleed this from Queensbridge
Now living with my feet up
Never defeated
So a president's needed
Y'know these colored folks and Negroes
Hate to see one of their own succeeding
America, surprised us
And let a black man guide us

[Hook (2x): Tupac]
And though it seems heaven sent,
we ain't ready to see a black President
And though it seems heaven sent,
we ain't ready to see a black President

Yes We Can ... Change the World (Change the World )
(They Said!)

What's the black pres. thinkin' on election night
Is it how can I protect my life?
Protect my wife?
Protect my rights?
Every other president was nothin' less than white
Except Thomas Jefferson and mixed Indian blood
and Calvin coolers
KKK is like 'what the fuck', loadin' they guns up
loadin' mine too, Ready to ride
Cause im ridin with my crew
He dies - we die too
But on a positive side,
I think Obama provides Hope - and challenges minds
Of all races and colors to erase the hate
And try and love one another, so many political snakes
We in need of a break
Im thinkin' I can trust this brotha
But will he keep it way real?
Every innocent n!gga in jail - gets out on appeal
When he wins - will he really care still?
I feel . . .
Nas - Black President

Kommentarer
Postat av: Nobody

fett fula skor

2009-01-21 @ 17:19:13
URL: http://klantochfjant.blogg.se/
Postat av: Ayan

hah bara för att du inte har rååd XD HAHHAHAHAHHA

2009-01-21 @ 20:26:58
URL: http://klantochfjant.blogg.se/
Postat av: Geishan^^

Haha orka XD

du har fått det här från sara XD min bror Kadar (f 1991)NV2C = NATUR VETENSKAP KLASS 2C? :D

2009-01-21 @ 22:26:26
Postat av: Ayan

haha dum du e lan, nejmin brors klass heter så XD

2009-01-21 @ 22:48:58
URL: http://klantochfjant.blogg.se/
Postat av: Geishan^^

Natur Natur klass 2C?

eller

Natur Vetenskap klass 2C?

=

NV2C

:P

2009-01-27 @ 22:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0