Klant

Shouzz världen

jaa idag vakna jag som vanligt kl2, fick ganska många sms under tiden jag sov, så det var lite jobbigt att ha en kudde som vibrera så jäädras mkt.
men ja, jag vakna kl två. men min dag börja kl9 då jag tog en paus från all sovaden, knalla mig ner till ica och handla lite frukost, sedan åt jag lite gran sen bums i säng igen.
 ah sen var jag väl tvungen o städa mitt rum som tog en evighet, sen säger Katra att jag måste åka till stan med henne, så jag fick sadia att åka från Rinkeby och möta upp mig och katra i stan.
vi var där en stund. sen skulle vi möta upp en annan tjej,sedan vidare till moskén. vi var där fram till 20:00 sen kom jag hem, skriver lite i bloggen.
ska kanske äta ngt,jag åt typ två cheeseburgare i donken OJ ja juste vi besökte inte vår campingplats idag (burgerking) det var Mc ist :p men det får väl duga hah, så jag vet inte om jag orkar äta ngt mer. Nu ska jag väl sitta en stund vid datorn. sen kolla vad som går på TV, sen sova haha som sagt jag behöver mina 13 timmars sömn XD men här ska ni ¨få en låt som jag lyssna på idag, fast ah jag lyssnar på rätt många låtar idag, men den här låten är en gammal låt och just den här biten jag tänker ta ut från låten är ngt denna galna kvinna har rätt i, dvs hon har en poäng i det hon säger, här har ni låten..
 
to Fred Segal, you'll find them there
Laughing loud so all the little people stare
Looking for a daddy to pay for the champagne
(Drop a name)
What happened to the dreams of a girl president
She's dancing in the video next to 50 Cent
They travel in packs of two or three
With their itsy bitsy doggies and their teeny-weeny tees
Where, oh where, have the smart people gone?
Oh where, oh where could they be?
pink-Stupid girl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0