Fjanntuush :p

Hejhej
ja vakna runt 10 imorse me värsta mag ont :/ ussh de kändes verkligen inte bra, så ja somna om igen o vakna 12.30 o skulle möta klant i gullmars 13.10 men hon kom runt 13.40 så ja fick sitta där o vänta på henne ett tag.
När hon kom drog vi vidare till plattan för att gå på en demonstration för palestina mot de tragiska som händer i palestina, när vi va i t-centralen så mötte vi upp sadia.
När vi kom fram så vare väldigt mycke människor där, vi stog där en stund och lyssnade på människor som höll tal en stund innan sedan marscha vi vidare till nå hummle nånting gatan..haha glömde att nämna att vi de va svin kallt idag.
Lustigt nog fick inte ja o klant några stalkers idag haha, men efter demonstrationen så börja vi dra till burger king..och ja som sagt när vi kom fram så kampa vi där i någon lr några timmar . Runt sex börja vi dra hem o precis när vi gick ut från burger king så peka sadia på en hund men de va tydligen en man (alkis) som stog bakom hunden och kände sig hotad av henne, o när vi vände oss om så såg vi att mannen börja springa efter oss o shit va pinsamt de va :o. Till slut tog väktarna honom o vi kunde åka hem.          De va allt från mig See Yaa :D

Kommentarer
Postat av: amaaaaaaal

wtf man fattar inegt när du skriver om att sadia peka blblabla hahah. FJANT

2009-01-02 @ 20:35:00
Postat av: Klant

hah idiot, hon peka på en hund, men det var en alkolist, HAHA

2009-01-02 @ 21:40:21
Postat av: amal

hahha aha nu fatatr jag klantiga ayaaaaan

2009-01-03 @ 18:42:24
URL: http://amalen.blogspot.com
Postat av: Anonym

asso marian du skrivar fan aldrig! haha ta bara bort din blogg, okj :P

2009-01-10 @ 08:26:56
URL: http://zadiias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0